Op zoek naar armband met eigen tekst?

 
 
armband met eigen tekst
Vind tekst in Armbanden op Marktplaats.nl.
Bezoek de webwinkel van webwin. Nieuw Ophalen of Verzenden. Slagletter armband met eigen tekst. Wil jij ook zo'n leuke slagletter armband met je eigen tekst! Ook bijzonder leuk om aan iemand cadeau te doen. Jouw slagletter armband wordt met alle liefde naar jouw wensen met de hand gemaakt. Zo heb je altijd een uniek bijzonder sieraad in jouw bezit. Een slagletter armband met. Nieuw Ophalen of Verzenden. Stalen armband goldplated tekst sterren. Co88 deze trendy sieraden zijn helemaal van deze tijd en is geïnspireerd door de natuur wat terug te zien is in de gebruikte materialen en kleuren.
persoonlijke tekst sieraden.
Verras jouw zus moeder vriendin collega of wie je dan ook in het zonnetje wil zetten met een sieraad met eigen tekst spreuk wens motto initialen quote naam belangrijke datum stukje van een favoriete songtekst foto of zelfs een tekening of handgeschreven briefje. Een origineel en persoonlijk cadeau om te geven en te krijgen! In de collectie vind je armbanden waar we jouw eigen tekst in kunnen verwerken kettinkjes en armbandjes met initialen en leuke setjes armbanden voor zussen of vriendinnen of moeder en dochter armbanden.
WFTH leren armband met een EIGEN tekst kopen? Altijd gratis bezorging bij fashionandtea.nl.
WFTH leren armband met een EIGEN tekst in verschillende kleuren. E-mail naar een vriend. Schrijf de eerste review van dit product. Leren armband van het merk Words from the heart. Bedenk je eigen speciale tekst en geef deze WFTH armband kado je kunt 200 tekens gebruiken. De armband wordt echt uniek door de speciale boodschap die erop wordt gedrukt.
Tiny Tales Sterling zilveren armband met eigen tekst! Tiny Tales.
Zilveren ring met initiaal 3950. Ring mat met eigen tekst-breed 5000. Sterling zilveren armband met eigen tekst rond.
Armband met eigen tekst.
Ja graag inpakken meerprijs 175. Ja graag apart inpakken 2 stuks meerprijs 300. Ja graag apart inpakken 3 stuks meerprijs 400. Maak eerst een keuze. De tekstarmbanden zijn te voorzien met eigen tekst aan de buitenkant en verkrijgbaar in de kleuren zilver goud en rose goud. De armbanden hebben 1 maat en kan je zelf nog een beetje afstellen. Ze zijn te dragen bij een polsmaat vanaf 14 cm tot en met 20 cm. Gebruik niet meer dan 35 tekens inclusief spaties. Geef aan hoeveel woorden je aan de buitenkant wilt hebben symbolen tellen niet mee als woord. Vanaf 6 woorden betaal je per woord iets extra's. Tekst aan de binnenkant is ook mogelijk. Houd dit alleen zo kort mogelijk 3 a 4 woorden.
Leren meisjes armband met eigen tekst GEPERSONALISEERDE SIERADEN CINZA!
Lederenmeisjes armband met eigen tekst naar keuze en een goudkleurige of zilverkleurige ster. We slaan met slagletters jouw eigen gekozen tekst of naam in het leer het gebruik van slaglettters.
Maak je eigen bedels en armband met persoonlijke tekst Goji Sieraden.
Je eigen bedel of armband. Lees hier hoe je volgens de. laatste trends je eigen sieraad. Je vindt al het. benodigde materiaal in onze. webshop of als handig. alle onderdelen al voor je. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Top 5 meest verkocht. Altijd al een persoonlijke bedel of armband willen hebben? Bepaal zelf wat je er op wilt en wij maken het voor je.
Armband met eigen tekst.
De tekstarmbanden zijn te voorzien met eigen tekst aan de buitenkant en verkrijgbaar in de kleuren zilver goud en rose goud. De armbanden hebben 1 maat en kan je zelf nog een beetje afstellen. Ze zijn te dragen bij een polsmaat vanaf 14 cm tot en met 20 cm. Gebruik niet meer dan 35 tekens inclusief spaties. Tekst aan de binnenkant is ook mogelijk. Houd dit alleen zo kort mogelijk 3 a 4 woorden. De prijs hiervoor is afhankelijk van de lengte van de tekst aan de binnenkant. Voor een woord of datum betaal je 2 euro extra.

Contacteer ons