Resultaten voor hartje amsterdam sieraden

 
 
hartje amsterdam sieraden
Hartje Amsterdam Glamour Concept Store.
Ze maakt gepersonaliseerde armbandjes met daarop verschillende teksten en symbooltjes. Een lijfspreuk naam van een geliefde of coördinaten van een bijzondere plek. Hoe kwam je op het idee? Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt wist ik dat mijn geluk daar niet langer lag. Op de yogamat tijdens een retraite op Bali viel het kwartje. Het roer ging om. Soortgelijke armbandjes had ik al eerder gezien in een hippiewinkeltje in Ubud.
JuniorMusthaves Hartje Amsterdam.
Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt besloot Lotte het roer om te gooien en te doen waar zij echt happy van wordthet maken van gepersonaliseerde sieraden! De unieke en betaalbare sieraden kunnen gepersonaliseerd worden met je eigen tekst naam van een geliefde lijfspreuk of coördinaten van een bijzondere plek. Elk sieraad is op deze manier uniek en draagt zijn eigen verhaal. Ik kwam zelf in aanraking met Hartje Amsterdam via Facebook en was op slag verliefd op de naamarmbanden. De naamarmbanden zijn verkrijgbaar in roze zilver en goud.
Hartje Amsterdam een snoepje aan je pols Mama is thuis!
De sieraden zijn ontzettend leuk om cadeau te geven aan iemand die je lief hebt of gewoon aan jezelf! Klik hier voor meer informatie over Hartje Amsterdam Gepersonaliseerde Sieraden of om te bestellen. Je weet dat je mama bent als. Een sensatie van smaken Bites We Love! Liegen mag niet maar wel in december! Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met. Pesten is overal wie niet wegkijkt ziet het!
Een geweldige webshop gespot Hartje Amsterdam.
Van elk sieraad wordt een uniek Hartje Amsterdam juweeltje gemaakt. Bij Hartje Amsterdam worden gepersonaliseerde sieraden gemaakt. Zo kan hier jouw verhaaltje op een armband ketting of kraaltouwtje worden gemaakt. Het doel is om je te laten stralen je te inspireren en je hart te volgen. Het verhaal achter Hartje Amsterdam. Opde yogamat op Bali is Hartje Amsterdam ontstaan. Daar kwam Lotte tot de conclusie dat haar leven anders moest. Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt wist zij dat haar geluk daar niet langer lag. Het roer moest om. Zij besloot te gaan doen waar zij echt happy van wordt.

Contacteer ons