Meer resultaten voor hartje amsterdam sieraden

 
 
hartje amsterdam sieraden
Hartje Amsterdam een snoepje aan je pols Mama is thuis!
De sieraden zijn ontzettend leuk om cadeau te geven aan iemand die je lief hebt of gewoon aan jezelf! Klik hier voor meer informatie over Hartje Amsterdam Gepersonaliseerde Sieraden of om te bestellen. Je weet dat je mama bent als. Een sensatie van smaken Bites We Love! Liegen mag niet maar wel in december! Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met. Pesten is overal wie niet wegkijkt ziet het!
JuniorMusthaves Hartje Amsterdam.
Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt besloot Lotte het roer om te gooien en te doen waar zij echt happy van wordthet maken van gepersonaliseerde sieraden! De unieke en betaalbare sieraden kunnen gepersonaliseerd worden met je eigen tekst naam van een geliefde lijfspreuk of coördinaten van een bijzondere plek. Elk sieraad is op deze manier uniek en draagt zijn eigen verhaal. Ik kwam zelf in aanraking met Hartje Amsterdam via Facebook en was op slag verliefd op de naamarmbanden. De naamarmbanden zijn verkrijgbaar in roze zilver en goud.
Hartje Amsterdam armbanden l Gepersonaliseerde sieraden.
Ik heb al veel positieve reacties mogen ontvangen tijdens het dragen van mijn armband welke ik met veel liefde draag. Deze mooie sieraden koester ik mijn hele leven! Bekijk en shop hier deze bijzondere sieraden van Hartje Amsterdam. Tags armcandy gepersonaliseerde armbanden gepersonaliseerde sieraden hartje amsterdam hartje amsterdam armbanden kinderarmbanden kraamcadeau moeder dochter armbanden moeder zoon armbanden moederdag cadeau. Lifestyle for baby kids. Moederdag een dag in en met een zonnetje.
Een geweldige webshop gespot Hartje Amsterdam.
Van elk sieraad wordt een uniek Hartje Amsterdam juweeltje gemaakt. Bij Hartje Amsterdam worden gepersonaliseerde sieraden gemaakt. Zo kan hier jouw verhaaltje op een armband ketting of kraaltouwtje worden gemaakt. Het doel is om je te laten stralen je te inspireren en je hart te volgen. Het verhaal achter Hartje Amsterdam. Opde yogamat op Bali is Hartje Amsterdam ontstaan. Daar kwam Lotte tot de conclusie dat haar leven anders moest. Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt wist zij dat haar geluk daar niet langer lag. Het roer moest om. Zij besloot te gaan doen waar zij echt happy van wordt.
Hartje Amsterdam Glamour Concept Store.
Ze maakt gepersonaliseerde armbandjes met daarop verschillende teksten en symbooltjes. Een lijfspreuk naam van een geliefde of coördinaten van een bijzondere plek. Hoe kwam je op het idee? Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt wist ik dat mijn geluk daar niet langer lag. Op de yogamat tijdens een retraite op Bali viel het kwartje. Het roer ging om. Soortgelijke armbandjes had ik al eerder gezien in een hippiewinkeltje in Ubud.
With love from Hartje Amsterdam gepersonaliseerde sieraden Girlslabel.
Doe jij waar je echt Happy van wordt? Lotte heeft het roer compleet omgegooid en is voor haarzelf begonnen na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt. Nu maakt ze sinds 2014 bijzondere gepersonaliseerde sieraden in Hartje Amsterdam. Ze heeft altijd al een armbanden-tic gehad en maakt nu zelf unieke en betaalbare sieraden gepersonaliseerd met je eigen tekst lijfspreuk of naam van een geliefde. Ze vindt het een mooi gebaar dat mensen nadenken over wat belangrijk voor ze is en dat vervolgens op een Hartje Amsterdam armband laten zetten. Dit is iets waar zij Happy van wordt! Het is leuk om te weten dat iedere armband een klein verhaaltje mee draagt. Deze teksten worden er met veel liefde door Lotte met een hamer ingeslagen hierdoor is ieder sieraad uniek.
Hartje Amsterdam Startpagina Facebook.
Het lettertje is 6mm het kettinkje 42 46 cm. De verzendkosten binnen NL zijn 2 295 naar België 395 Boven de 50 is verzenden gratis. Het Hartje Amsterdam Atelier is gevestigd in Amsterdam-Zuid. Hartje Amsterdam is er om vrouwen te laten stralen je te inspireren je hart te volgen. Bestel nu je Hartje Amsterdam Juweeltje steun het fairtrade vrouwenproject En Mi Salsa in Guatemala! Plaats je bestelling voor zondag 00.00 uur via handmade@hartjeamsterdam.com help deze vrouwen hun droom te realiseren! Per armbandje gaat 5 naar het project. Het promotiefilmpje uit Guatemala bekijk je hier http//whydonate.nl/help-maya-vrouwen-hun-fair-trade-dro//.

Contacteer ons