Resultaten voor persoonlijke tekst sieraden

 
 
persoonlijke tekst sieraden
Persoonlijke tekst sieraden www.Horsedeco.nl.
This is a placeholder. Elke armband wordt handgemaakt waardoor is er geen armband precies gelijk. Deze armbanden kunnen een zeer persoonlijke boodschap bevatten of een mooie quote welke je raakt. Zowel de binnen als buitenkant kan tekst of cijfers en symbolen bevatten naar keuze. Denk aan een geboorte armband of een herinnering sieraad of met de naam van je lievelings dier alles is mogelijk. Mooi en bijzonder het verteld jouw verhaal wat je raakt en waar je van houd dit verwerkt in een uniek persoonlijk sieraad.
Persoonlijke tekst.
Deze tekst wordt in de verpakking van het sieraad gedrukt zodat jouw boodschap bij het openen van het doosje direct zichtbaar is. DRKS verpakt alle sieraden in een luxe sieraden doosje. Daarnaast worden alle sieraden standaard als cadeautje ingepakt. ingepakt als luxe cadeau. Wilt u een verkooppunt worden? DRKS ontwerpt en produceert luxe sieraden in Nederland. In haar ontwerpen gebruikt DRKS veelal delicate materialen zoals echte zoetwaterparels preciosa kristal facet geslepen glaskralen vilt 925 Sterling zilver 14-K Goldfilled en Stainless steel.
Armband met tekst-Leren Armband-Ketting Sleutelhanger.
Dan zijn de gepersonaliseerde sieraden van Hippesieraden.com echt iets voor jou! Kies uit mooie armbanden met tekst kettingen of sleutelhangers.Gepersonaliseerd met je eigen tekst. Namen belangrijke datum bijvoorbeeld trouw geboorte en andere belangrijke datums of jouw levensmotto alles is mogelijk! Er zijn ook verschillende designfiguren om jouw sieraad helemaal mee te customize. Alle letters/cijfers worden met de hand geslagen geen enkele is hetzelfde en hierdoor heb je dus altijd een uniek exemplaar! Leren armband met tekst.
Persoonlijke tekst sieraden met een verhaal jouw verhaal.
Persoonlijke sieraden tekst sieraden sieraden met naamsieraden met een verhaalsieraden met een betekenisslagletter sieraden sieraden met foto.
Armband met tekst Armband graveren Foto armband.
Graveer armband Armband met naam. Geen artikelen in winkelwagen. This is a placeholder. Armband met TEKST FOTO armband Armband met NAAM ZILVEREN sieraden. JACEYS HEEFT EEN RUIM ASSORTIMENT TEKST ARMBANDEN. Zoek gemakkelijk op categorie. EEN ARMBAND GRAVEREN MET NAMEN GEBOORTE DATUM OF EEN EIGEN TEKST. In de sieraden webshop van Jaceys kun je een ruim aanbod aan verschillende armbanden vinden. Zo hebben we heren dames en kinder armbanden. We hebben ook een nieuwe collectie met sterling zilveren armbanden. De armbanden gemaakt van echt zilver kun je terug vinden in onze Luxury Collectie hier vind je ook de zilveren baby armbandjes en moeder en kind sieraden. Wij werken met vele verschillende materialen en technieken.
Toelichting tekst sieraden By-Do Sieraden.
Alle letters en cijfers worden met de hand in het nikkelvrije metaal geslagen. Daardoor kunnen de letters iets afwijken van het voorbeeld maar dat maakt dat ieder juweeltje persoonlijk en bijzonder is. Er kan slechts op één zijde van de bedel een tekst geplaatst worden het is dus niet mogelijk om zowel op de voor als achterkant een tekst te plaatsen. Er zijn zes verschillende typen bedels zie webshop losse tekstbedels bedel hart small medium en large naambedel small tekstbedel medium en bedel plaatje.
Moodstream persoonlijke sieraden Moodstream.nl.
Moodstream.nl is de online webshop voor persoonlijke sieraden of sieraden met een betekenis. Naast deze unieke sieraden hebben wij ook een ruim assortiment in modische sieraden van leer edelstaal en zilver. Ben je op zoek een mooi sieraad dan ben je bij Moodstream.nl bij het goede adres. Wat maakt een sieraad persoonlijk? Sieraden vertellen bijna altijd een verhaal een verhaal over de liefde een verhaal van vriendschap trouwen maar ook van verdriet van overlijden en moeilijke periodes die overwonnen zijn. Hoe mooi zou het zijn als je dat verhaal persoonlijk kan maken in een sieraad. Onze sieraden collectie en merken.
Zilveren en Gouden Sieraden met Eigen Tekst of Handschrift.
Gouden Ovaal met Hartje Hanger en Tekst Gegraveerd. Sieraden met je eigen tekst en handschrift. Dit is helemaal nieuw! Een gouden of zilveren hanger met je eigen tekst en handschrift. Wat een leuk idee om bijvoorbeeld cadeau te geven aan Mama of Oma. Je kleine meisje kan haar eigen naam al zelf schrijven of je kleine stoere kanjer kan al heel mooi tekenen. Dat moet natuurlijk wel vast gezet worden. Met deze hanger van zilver of goud kun je het mooiste cadeau maken.

Contacteer ons