Zoeken naar je eigen voetbalschoenen ontwerpen

 
 
je eigen voetbalschoenen ontwerpen
Ontwerp je eigen voetbalschoen of unieke sneaker.
En niet alleen op modegebied maar ook op sportief gebied is dit samen te stellen. Op NIKEiD kun je je hardloop prestaties bijhouden je pasvorm fine-tunen en je eigen stijl vertegenwoordigen. Kortom zelf je eigen touwtjes in handen hebben! Je krijgt je zelf ontworpen paar schoenen dan binnen ongeveer drie a vier weken thuis bezorgd. Binnen 24 uur is daardoor niet van toepassing maar je hebt dan wel iets aparts. Een ander nadeel is dat je de zelfgemaakte sneakers niet meer kunt ruilen als de maat bijvoorbeeld niet goed is of als de kleur tegenvalt. Je moet daardoor wel zeker weten dat de maat de juiste is.
Ontwerp je eigen schoenen met Adidas miZXFLUX.
Je moeder op je schoenen. Met de miZXFLUX-applicatie is het mogelijk om je eigen schoenen te ontwerpen. En dan hebben we het niet alleen over gekleurde vakjes en veters maar door het aanbrengen van een foto of afbeelding maak je echt de meest kekke gympen. De applicatie is verdeeld in een 5 stappen-systeem. Eerst kies je je maat dan selecteer je een foto van je telefoon en deze plaats je op de schoen. In de app kun je de foto zo draaien dat hij perfect naar jouw zin op de schoen past.
Eigen sportschoenen ontwerpen Sportschoenen Sportschoenen online www.sportschoenen.net.
Bezorging in Nederland en Belgi! http//www.plutosport.nl Plutosport kinderkleding Sportkleding nodig voor je voetballende zoon of hockeyende dochter. Kijk eens bij Plutosport http//www.plutosport.nl. Adidas Create your own flavour. Je eigen Adidas schoenen ontwerpen. Create your own flavour. Nike ID maakt het mogelijk om je eigen Nike's te designen. Maak je eigen Puma schoenen. Maak je eigen Reebok schoenen!
Sneakers en Voetballschoenen Ontwerpen mi adidas adidas Nederland.
De grootste collectie adidas artikelen voor jouw favoriete sport en sportieve fashion. ontdek jouw exclusieve welkomstaanbieding. Alle bestellingen van 150 of meer worden gratis bezorgd binnen 2-5 dagen. Als je een naam nummer of badge laat toevoegen komen er nog 2 dagen bij het bezorgen van je volledige bestelling. Gecustomizede mi adidas bestellingen worden binnen 4-6 weken bezorgd. Check onze Bezorgingsvoorwaarden voor meer informatie. toegang tot speciale deals aanbiedingen. Niet de goede maat of kleur? Je bestelling wordt waar en wanneer jij wilt opgehaald. Gecustomizede producten worden speciaal voor jou gemaakt en kunnen dus niet worden geretourneerd. Check ons Retourbeleid voor meer informatie. geldt alleen voor eerste aanmelding. Ja ik ben ouder dan 16 jaar.
NIKEiD gepersonaliseerde schoenen sportschoenen en tassen. Nike.com NL.
Kies uit een breed scala aan zachte pasteltinten neutrale nuances en felle kleuren. LATEN WE BEGINNEN Kies hieronder een beginpunt om je perfecte schoen te ontwerpen. BEGIN MET EEN NEUTRALE ONDERGROND. BEGIN MET HET MATERIAAL. BEGIN MET DE INNOVATIE. BEGIN MET DE KLEUR. Air Max 1 Essential. Air Max 90 Essential. Air Max 1 Ultra Flyknit. Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit. BEGIN MET EEN MATERIAAL. BEGIN MET EEN KLEUR.
Ontwerp je eigen sneakers.
Voor nog geen 175 euro heb je de persoonlijk ontworpen sneakers in huis. Je moet er wel even 5 weekjes op wachten. Ook je eigen sneakers ontwerpen? Ga dan naar de site van NikeID. De leren veterschoen volgens Alexa Chung. you might also like. In de schoenenkast van Jorieke. In de schoenenkast van Dorien. REVIEW Nike Lunarglide 6. 7 maart 2011 om 1226. Login om te reageren. 9 oktober 2012 om 1921. Login om te reageren. 9 oktober 2012 om 1923.
Eigen Voetbalschoenen Ontwerpen? TRY IT NOW!
Prev Article Next Article. Wil jij je eigen voetbalschoenen ontwerpen? Wij behandelen vandaag waar jij het beste deze schoenen kunt ontwerpen. Super Deal GRATIS vlag met naam op voetbalschoen bij Voetbalshop.n l! Het is eenvoudig om je eigen voetbalschoenen te ontwerpen. Het is alleen de vraag wat je wilt. Bijna alles is mogelijk. Kleuren ondergrond en model je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt dit bijvoorbeeld maken met NikeiD. Voetbalschoenen met een vlag of naam.
Zelf Schoenen Kleding Ontwerpen adidas Officiƫle Shop.
mi D Rose 7. Deel jouw ontwerp door je foto te taggen met miadidas. Ontdek de Verhalen Explore. Schakel javascript in om mee te kunnen doen aan de wedstrijd. Wees de eerste van je vrienden die adidas leuk vindt.

Contacteer ons