Meer resultaten voor armbandje met naam

 
 
armbandje met naam
Naamarmbanden 597 unieke handgemaakte producten te koop op DaWanda.
ARTemlos Handgemaakte Vvrouwen Armband met Naam gepromoot ARTemlos 25.00 EUR Quick view. Uw foto gegraveerd op leren armband gepromoot custombracelets 20.00 EUR Quick view. Love Quote armband Letterkralen armband gepromoot ByLeafs 8.95 EUR Quick view. Pinscher Toy Aangepaste armband gepromoot custombracelets 12.00 EUR Quick view.
Baby armbandje met naam roze Baby's' JOOLSZ.
Maak eerst een keuze. Baby-armbandje met de naam van de baby afgewerkt met een Lief" bedeltje en een strikje in de kleur van de kraaltjes., ideaal als kraamkadootje! Dit armbandje kan in 3 kleuren gemaakt worden., maak een keuze voor de leeftijd lengte.
Baby Armbandje met naam van echt zilver Lief cadeau! KAYA sieraden met betekenis.
Zilveren armbandje Cute met gravering 2295., Prachtig 925 zilveren armbandje waarop je de baby's' naam datum kan graveren. Aangevuld met een hartje aan de zijkant van het sieraad, symbool voor liefde. Zilveren armbandje Cute met gravering hartje 2695., Prachtig 925 zilveren armbandje waarop je de baby's' naam datum kan graveren.
Ibiza Musthaves Elastische Naam Letter Armbandjes.
My Lucky Coin. Ibiza Musthaves handgemaakt Design Your Own Star. Een armbandje met tekst metalen sterretje dat je helemaal naar je eigen smaak kunt customizen. Je kiest zelf de naam of tekst voor op het bandje, het sterretje wordt hier.
Armbandje met naam, een persoonlijk sieraad KAYA sieraden met betekenis.
Prachtig 925 zilveren armbandje waarop je de baby's' naam datum kan graveren. Aangevuld met een hartje aan de zijkant van het sieraad, symbool voor liefde. Zilveren armbandje Cute met gravering hartje 2695., Prachtig 925 zilveren armbandje waarop je de baby's' naam datum kan graveren.
Mama sieraden, je kinderen altijd dichtbij! LOVY.nl.
Ik gebruik symbolen die perfect passen bij het moederschap denk aan een hartje, een hartslag, babyvoetjes, moeder-kind, maar ook de naam van je kindje of de geboortedatum. Bekijk hieronder uit welke sieraden je kunt kiezen.: Naamsieraden voor moeders. Mama kettingen met tekst. Wanneer geef of krijg je een mama sieraad? Als je een mama armband hebt gekregen, zal dat één van de dierbaarste sieraden worden uit je sieradendoosje. Alles zal je eraan herinneren dat je m kreeg na de geboorte van je kindje. Traditiegetrouw heet dat ook baargoud, push present of werpgoud, wanneer vrouwen een sieraad cadeau krijgen na de bevalling. Bijpassend bij de baby en kindersieraden die ik maak, kun je een volwassen versie bestellen. Jij en je dochter dragen dan het zelfde armbandje.
SOS Armbandje/Polsbandje met naam.
SOS armbandje met naam. Silicone bandje, verdwaalbandje met naam, telefoonnummer of eigen tekst. Verkrijgbaar in vele kleuren en maten. Zitten er wat witte resten in de letters? Spoel het bandje even af onder de kraan en het wit is weg.
Armbanden Zilver Grootste assortiment Lucardi.nl.
Op Lucardi.nl kun je de bedelarmbanden zelf samenstellen. Voor een extra stukje glitz and glam is er keuze uit zilveren armbanden met verschillende kleuren edelstenen. Kijk ook eens naar onze rose of goldplated armbanden, een zilveren armband coated in een laagje van een andere kleur.

Contacteer ons