Meer resultaten voor armband eigen tekst

 
 
armband eigen tekst
Armband tekst Etsy. NETHERLANDS.
Leren armband te voorzien van eigen tekst of naam, tekst armband, leren armband, eigen tekst armbandpersoonlijke, armband. 5 van 5 sterren. Bekijk vergelijkbare items Meer zoals dit. Favoriet Toegevoegd als favoriet. Toevoegen aan Toegevoegd. Dash dot BFF armband Morse code armbandje met tekst BFF Best Friends Forever verkrijgbaar in 18 kleuren!
persoonlijke tekst sieraden.
Tekst armband leer 8 verschillende kleuren leer. Aan mandje toevoegen. Voeg toe om te Vergelijken. Coordinaten armband leer 8 kleuren leer. Aan mandje toevoegen. Voeg toe om te Vergelijken. Sleutelhanger van leer met eigen tekst choc brown. Aan mandje toevoegen.
Armband met tekst.
Mooie aluminium cuff bracelet met de tekst: MID SIS De letters worden letter voor letter met de hand op de armband geslagen/ gestempeld wat elke armband. 12, 95 9, 95. 1 10 van 15. Fotokettingen en fotobedels. Armband met tekst. Wensarmbandjes Wish bracelets. Wikkelarmbanden met tekst. Wikkelarmbanden met bedel Tante Nichtje. Wikkelarmbanden met bedel Oma Moeders. Wikkelarmbanden met bedel Zussen. Wikkelarmband met bedel Eigen Tekst.
Tekstarmband small zilver kleur Eigen tekst Ik wil graag tekst aan de: buitenkant Armbanden Mijn-armbandjes.
De tekst op. Story armband Denim grey. Story armband Denim greyPrachtig leren Story armband. Deze armband is heel persoonlijk omdat het geheel naar jouw eigen verhaal gemaakt wordt! Maat: Armband is verstelbaar en past altijd! Vul je armband aan met leuke.
Armband met eigen tekst.
De hit onder zusjes. De big, mid en lil sis armbanden. Verkrijgbaar in de kleuren zilver, rose en goud. Wil je deze armband? Dan kan de tekst aan de bovenkant niet aangepast worden en dus bestaan uit big sis hartje, mid sis.
GiftSupply Armbandje leer eigen tekst een persoonlijk cadeau.
De tekst op het armbandje word in een donkere kleur gebrand een paar tinten donkerder dan de kleur van het bandje, de tekst bij de zwarte armbandjes is in het zwart, dit geeft een subtiel uiterlijk, bij champagne is het licht bruin, bij donkere bruine armbandjes is het bijna zwart enz enz.
Leren armbanden met eigen tekst Babs Bijoux.
Leren armband bruin. Bruine cognac kleurige leren armband van nubuck leer.Op deze armband kunnen wij een naam of eigen tekst naar keus slaan" met slagletters.Maat armband: ca.23 cm x 15 mm. voor pols 16-20 cm Tekst kunt u inullen bij het bestellen.
Jongens Armbanden Eigen" tekst" Mi Toetie.
Deze stoere echt leren armband wordt speciaal op maat gemaakt voor jongens en wordt gemaakt met een eigen tekst of quote. De armband is verstelbaar van 13-18cm en is ca 15cm, breed. Er kunnen max. 17 karakters op het plaatje incl.

Contacteer ons