Resultaten voor sieraden met as

 
 
sieraden met as
As sieraden.
Het verlies van een dierbare verdient een passende symbolische herinnering. Stijlvol en subtiel.De sieraden van Silent Memories bieden die herinnering en symboliek. Niet voor niets noemen we onze productensieraden met een ziel stille herinneringen. Zij stellen U namelijk in staat om een stukje van de ziel van de dierbare die U verloren heeft mens of dier bij U te dragen. Zilver Goud Wit goud Bicolor. Producten 1 tot 32 van 260 totaal.
Gedenksieraden Kramer Uitvaartverzorging.
Daar deze sieraden uniek zijn worden deze niet via onze webshop aangeboden maar kunt u de diverse mogelijkheden op ons hoofdkantoor te Arnhem bekijken. Sieraden met as of haar. De filosofie achter deze sieraden is dat het een mooi sieraad is zonder direct de associatie op te roepen van een gedenk-sieraad. Het is ogenschijnlijk een gewoon sieraad dat bij u past en wat u graag draagt en toch draagt u die bijzondere persoon dicht bij u. Een kleine hoeveelheid witte asdeeltjes of een haarlok in een ceramisch transparant materiaal omsloten in uw favoriete kleur edelmetaal. In combinatie met een van de vele modern vormgegeven kettingen stelt u uw eigen sieraad samen.
Urnen en sieraden.
Gedenksieraden ring Memorie Sieraden.
As verwerken in sieraad. Of u uw dierbare overledene mens of dier graag dicht bij u wilt dragen in een bijzondere as ketting as armband of as ring Memorie Sieraden biedt een uitgebreide collectie duurzame gedenksieraden om de herinnering aan uw dierbare te koesteren. Gedenksieraden zijn speciale of trendy sieraden die voor de eigenaar een waardige tastbare herinnering zijn aan een overleden dierbare zichtbaar of onzichtbaar gevuld met as. U kunt er ook voor kiezen uw gedenksieraden te vullen met een haarlok stukje stof of wat zand van het graf indien uw dierbare niet gecremeerd is.
Unieke sieraden voor crematieas ringen armbandenketting oorbellen.
Zilveren Swarovski element oorbellen Gedenksieraden Handschrift ringen tekening ringen vingerafdruk ringen tekstringen See You assieraden
Assieraden Bekijk ons aanbod sieraden met as Uitvaartwinkel.nl.
We zien dat sieraden met een diamant populair zijn. Ook is er een ruime keuze in kleuren. Uw sieraad is gemaakt door een edelsmid. De meeste sieraden kunnen we snel leveren. Sieraden waarin as wordt verwerkt hebben een langere levertijd. Wilt u een sieraad laten graveren? Dan is de levertijd ook langer. In beide gevallen krijgt u maatwerk geleverd dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet en zorgvuldig is afgewerkt. Advies of assieraad op maat? Kunt u het gewenste sieraad niet vinden? Dan kunt u bij ons een ontwerp of idee voor het sieraad aanleveren. We kunnen uw sieraad op maat laten maken. Wilt u advies of meer informatie over een artikel?
Sieraden met as.
De eigen stijl die we hebben ontwikkeld is eigentijds en tijdloos tegelijk. Kijk voor voorbeelden met fotos van sieraden met as op de website of bezoek ons. Sieraden met as daarmee blijft de herinnering dichtbij. Het verlies van een naaste of geliefde is één van de ingrijpendste en verdrietigste gebeurtenissen in een mensenleven. De persoon sterft maar de herinnering blijft. Sieraden met as zijn blijvend en de sieradenlijn van atelier Elcerlyck is bijzonder. Afgestemd op uw herinnering bewaart u in het sieraad bijvoorbeeld ook nog. De sieraden met as kunnen zeer uiteenlopend zijn afhankelijk van uw wensen.
As sieraden Juwelier De Tijd.
Het is een erg mooie manier om een herinnering te hebben aan een persoon waar u van houdt en die u mist. Met alle liefde maken wij voor u as sieraden die u altijd bij u kunt dragen. As sieraden laten maken. Bij ons kunt u as sieraden laten maken in de volgende soorten. Steeds meer mensen kiezen voor een assieraad met de reden dat ze de urn altijd dichtbij hun kunnen dragen. Er wordt veelal gekozen voor een hanger of een ring. Het is mogelijk om zelf het as in het sieraad te plaatsen maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen. De mogelijkheden zijn erg divers dus bekijkt u gerust eens al onze as sieraden.

Contacteer ons