Zoeken naar sieraden met as

 
 
sieraden met as
Sieraden.
We hebben diverse sieraden voor u geselecteerd die allen aan de hoogste eisen voldoen. Elke schakel is gesoldeerd waardoor deze niet slijten of breken. Deze sieraden zijn geschikt om wat as zand van de begraafplaats een plukje haar of bijvoorbeeld wat bloemblaadjes in te bewaren en bij u te dragen. Op onze website staat niet ons gehele assortiment voor een uitgebreider assortiment kunt u langskomen in onze showroom. Verlanglijst Product vergelijk Bestellen Armband.
Sieraden met kleurstenen Tizzgoudsmeden.
Vermaken trouwring zonder as. In al deze sieraden zijn edelstenen verwerkt. Op Zirkonia na zijn alle stenen die we gebruiken natuurlijke en dus echte edelstenen die met zorg op kwaliteit en kleur worden uitgezocht en geslepen. De mogelijkheden van deze unieke collectie zijn eindeloos doordat u bij het sieraad van uw wens zelf de edelstenen kunt kiezen. Van Robijn tot Safier en van Diamant tot Toermalijn in iedere kleur is er wel een mogelijkheid. Om het overzichtelijk te houden staat daarom niet alles afgebeeld.
Gedenksieraden ring Memorie Sieraden.
As verwerken in sieraad. Of u uw dierbare overledene mens of dier graag dicht bij u wilt dragen in een bijzondere as ketting as armband of as ring Memorie Sieraden biedt een uitgebreide collectie duurzame gedenksieraden om de herinnering aan uw dierbare te koesteren. Gedenksieraden zijn speciale of trendy sieraden die voor de eigenaar een waardige tastbare herinnering zijn aan een overleden dierbare zichtbaar of onzichtbaar gevuld met as. U kunt er ook voor kiezen uw gedenksieraden te vullen met een haarlok stukje stof of wat zand van het graf indien uw dierbare niet gecremeerd is.
Assieraden in diverse vormen en materialen.
Assieraden zijn sieraden waarin een kleine holle ruimte is aangebracht die eenvoudig te openen is. Hierin kunt u een symbolische hoeveelheid as of een plukje haar bewaren. De sieraden zijn prachtig afgewerkt daarom hebben ze niet direct de uitstraling van een assieraad. U kunt uw dierbare dicht bij uw hart dragen de herinnering levend houden en ondertussen een stralend sieraad dragen. De sieraden zijn verkrijgbaar in diverse vormen zoals bedels en hangers.
Assieraden Bekijk ons aanbod sieraden met as Uitvaartwinkel.nl.
We zien dat sieraden met een diamant populair zijn. Ook is er een ruime keuze in kleuren. Uw sieraad is gemaakt door een edelsmid. De meeste sieraden kunnen we snel leveren. Sieraden waarin as wordt verwerkt hebben een langere levertijd. Wilt u een sieraad laten graveren? Dan is de levertijd ook langer. In beide gevallen krijgt u maatwerk geleverd dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet en zorgvuldig is afgewerkt. Advies of assieraad op maat? Kunt u het gewenste sieraad niet vinden? Dan kunt u bij ons een ontwerp of idee voor het sieraad aanleveren. We kunnen uw sieraad op maat laten maken. Wilt u advies of meer informatie over een artikel?
ZILVEREN ASSIERAAD AS-BEDEL AS-HANGER AS-MEDAILLON EN GEDENKBEDELS.
De vulopening bevindt zich onder de kettinghouder. Wordt afgeleverd met een buideltje. Maten 195 x 85 mm. Zilveren Open Hart ashanger met rand met zirkonia's. Met een keurig buideltje. Er is ruimte voor een SYMBOLISCHE hoeveelheid as-resten. Maten 22 x 21 x 6 mm. Slanke Zilveren ashanger PINK RIBBON symbool zwarte zirkonia's. Er is ruimte voor een SYMBOLISCHE hoeveelheid as-resten. Maten 27 x 19 x 6 mm. zwarte steentjes 100 Euro. Slanke Zilveren ashanger PINK RIBBON symbool. Er is ruimte voor een SYMBOLISCHE hoeveelheid as-resten.
Sieraden met as of andere herinnering. Veranderen of samenvoegen van trouwringen.
We hebben voorbeelden van strakke hangers in verschillende materialen waar een persoonlijke vorm aan gegeven kan worden. Door middel van initialen naam tekens of morse kan een hanger met as of een hanger met haar een mooi herdenkingssieraad worden. Wij maken ook ringen waar as in opgeborgen kan worden. Veel van de trouwringen die wij op onze site laten zien kunnen ook als asring gebruikt worden. Kijk rond om te zien wat u aanspreekt. Wij bespreken graag wat uw wensen zijn. Overleg over een persoonlijk assieraad. As in het sieraad. Als het as in uw sieraad wordt opgeborgen bent u welkom om daar bij te zijn. Van een bestaande trouwring kunnen wij na verlies van uw naaste een nieuw sieraad maken.
Home See You Memorial Jewelry.
Eveneens treft u op deze pagina productinformatiefilmpjes aan en uit te printen PDF files. Naast een steeds groeiend aantal verkooppunten in binnen en buitenland kunt u in onze pilotstore/showroom kennis maken met onze gehele collectie. Aldaar kunnen wij u ook adviseren indien u een custom made sieraad wil laten ontwerpen en realiseren. Het vullen van as of haarresten in onze See You Gedenksieraden doen wij bij voorkeur in uw bijzijn. Laat u meevoeren met/ in onze interpretatie van.

Contacteer ons