Resultaten voor sieraden met as

 
 
sieraden met as
ASHANGERS en GEDENK en HERINNERINGS SIERADEN.
Deze sieraden met schroefdop kunnen evenals de zilveren doosjes worden gevuld met een herinnering. Ook van de meeste bedels op onze website kunt u ook een as-sieraad laten modelleren door onze eigen. Gaat uw interesse hierna uit stuur ons dan even een e-mail. Zilveren Herinneringssieraad Buis rond groot. Een herinnering voor het leven OOK LEVERBAAR in GOUD. Sieraad is te vullen met as of enkele haren. Maten Diameter 6 mm lengte 325 mm. Zilveren Herinneringssieraad Buis rond klein.
Sieraden met kleurstenen Tizzgoudsmeden.
Vermaken trouwring zonder as. In al deze sieraden zijn edelstenen verwerkt. Op Zirkonia na zijn alle stenen die we gebruiken natuurlijke en dus echte edelstenen die met zorg op kwaliteit en kleur worden uitgezocht en geslepen. De mogelijkheden van deze unieke collectie zijn eindeloos doordat u bij het sieraad van uw wens zelf de edelstenen kunt kiezen. Van Robijn tot Safier en van Diamant tot Toermalijn in iedere kleur is er wel een mogelijkheid. Om het overzichtelijk te houden staat daarom niet alles afgebeeld.
Gedenksieraden ring Memorie Sieraden.
As verwerken in sieraad. Of u uw dierbare overledene mens of dier graag dicht bij u wilt dragen in een bijzondere as ketting as armband of as ring Memorie Sieraden biedt een uitgebreide collectie duurzame gedenksieraden om de herinnering aan uw dierbare te koesteren. Gedenksieraden zijn speciale of trendy sieraden die voor de eigenaar een waardige tastbare herinnering zijn aan een overleden dierbare zichtbaar of onzichtbaar gevuld met as. U kunt er ook voor kiezen uw gedenksieraden te vullen met een haarlok stukje stof of wat zand van het graf indien uw dierbare niet gecremeerd is.
Rouwsieraden van goud zilver.
Ze had al een poos het gevoel dat ze bij mij moest zijn. Haar vader was onlangs overleden en ze wilde een hangertje met zijn as. De sieraden van de uitvaartonderneming vond ze onpersoonlijk en ze wilde iets wat meer bij haar zou passen. Ik vroeg haar wat haar vaders klokje deed tikkenWat was zijn hobby zijn lust en zijn leven. Ze moest er wel om lachen want dit had ze niet verwacht. Ze vertelde mij dat haar vader altijd met een mondharmonica bezig was en ging er gelijk van uit dat dat geen optie zou zijn. Nou dat zou wel kunnen denk ik en ik heb uiteindelijk de mondharmonica van haar vader 3D nagemaakt.
Assieraden Bekijk ons aanbod sieraden met as Uitvaartwinkel.nl.
We zien dat sieraden met een diamant populair zijn. Ook is er een ruime keuze in kleuren. Uw sieraad is gemaakt door een edelsmid. De meeste sieraden kunnen we snel leveren. Sieraden waarin as wordt verwerkt hebben een langere levertijd. Wilt u een sieraad laten graveren? Dan is de levertijd ook langer. In beide gevallen krijgt u maatwerk geleverd dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet en zorgvuldig is afgewerkt. Advies of assieraad op maat? Kunt u het gewenste sieraad niet vinden? Dan kunt u bij ons een ontwerp of idee voor het sieraad aanleveren. We kunnen uw sieraad op maat laten maken. Wilt u advies of meer informatie over een artikel?
Sieraden met as of andere herinnering. Veranderen of samenvoegen van trouwringen.
We hebben voorbeelden van strakke hangers in verschillende materialen waar een persoonlijke vorm aan gegeven kan worden. Door middel van initialen naam tekens of morse kan een hanger met as of een hanger met haar een mooi herdenkingssieraad worden. Voorbeelden van persoonlijke rouwsieraden. Wij maken ook ringen waar as in opgeborgen kan worden. Veel van de ringen die wij op onze site laten zien kunnen ook als asring gebruikt worden. Kijk rond om te zien wat u aanspreekt. Wij bespreken graag wat uw wensen zijn. Overleg over een persoonlijk assieraad. As in het sieraad. U kunt aanwezig zijn als de as in het sieraad opgeborgen wordt. Van een bestaande trouwring kunnen wij na verlies van uw naaste een nieuw sieraad maken.
bijzondereherinneringssieraden.nl Handgemaakte sieraden met as of een lokje haar.
Van oud goud een nieuw sieraad maken. as steentjes met hars. Behandeling van het sieraad na de aankoop. Handgemaakte sieraden met as of een lokje haar. Elk afscheid is de geboorte van een herinnering.
Herinneringsproducten DELA webshop urnen assieraden en vingerafdruksieraden.
Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kunt u direct online uw interesse aan ons doorgeven. Wij nemen telefonisch contact met u op om de details te bespreken. Is het product klaar dan kunt u het op locatie afhalen en ter plekke betalen. De levertijd is afhankelijk van de leverancier en van het gekozen product. Een vingerafdruksieraad laten maken duurt bijvoorbeeld langer dan het bestellen en leveren van een kant-en-klaar assieraad. Ook interessant kijkje bij de ambachtslieden. Chat met onze medewerkers. Contact met ons opnemen.

Contacteer ons