Resultaten voor sieraden met as

 
 
sieraden met as
Sieraden met vingerafdruk.
Wat een fantastische service! heb zojuist de hanger ontvangen en ben er. Sieraden met een vingerafdruk zijn erg persoonlijk. Met een vingerafdruk sieraad draagt u uw dierbare altijd dichtbij. Onderstaand heeft u de keuze uit een ring met vingerafdruk een hanger met vingerafdruk of een armband met vingerafdruk. Uw winkelwagen is leeg. Gevlochten leren armband met vingerafdruk.
Sieraden met kleurstenen Tizzgoudsmeden.
Vermaken trouwring zonder as. In al deze sieraden zijn edelstenen verwerkt. Op Zirkonia na zijn alle stenen die we gebruiken natuurlijke en dus echte edelstenen die met zorg op kwaliteit en kleur worden uitgezocht en geslepen. De mogelijkheden van deze unieke collectie zijn eindeloos doordat u bij het sieraad van uw wens zelf de edelstenen kunt kiezen. Van Robijn tot Safier en van Diamant tot Toermalijn in iedere kleur is er wel een mogelijkheid. Om het overzichtelijk te houden staat daarom niet alles afgebeeld.
Gedenksieraden ring Memorie Sieraden.
As verwerken in sieraad. Of u uw dierbare overledene mens of dier graag dicht bij u wilt dragen in een bijzondere as ketting as armband of as ring Memorie Sieraden biedt een uitgebreide collectie duurzame gedenksieraden om de herinnering aan uw dierbare te koesteren. Gedenksieraden zijn speciale of trendy sieraden die voor de eigenaar een waardige tastbare herinnering zijn aan een overleden dierbare zichtbaar of onzichtbaar gevuld met as. U kunt er ook voor kiezen uw gedenksieraden te vullen met een haarlok stukje stof of wat zand van het graf indien uw dierbare niet gecremeerd is.
Rouwsieraden van goud zilver.
Ze had al een poos het gevoel dat ze bij mij moest zijn. Haar vader was onlangs overleden en ze wilde een hangertje met zijn as. De sieraden van de uitvaartonderneming vond ze onpersoonlijk en ze wilde iets wat meer bij haar zou passen. Ik vroeg haar wat haar vaders klokje deed tikkenWat was zijn hobby zijn lust en zijn leven. Ze moest er wel om lachen want dit had ze niet verwacht. Ze vertelde mij dat haar vader altijd met een mondharmonica bezig was en ging er gelijk van uit dat dat geen optie zou zijn. Nou dat zou wel kunnen denk ik en ik heb uiteindelijk de mondharmonica van haar vader 3D nagemaakt.
Assieraden Bekijk ons aanbod sieraden met as Uitvaartwinkel.nl.
We zien dat sieraden met een diamant populair zijn. Ook is er een ruime keuze in kleuren. Uw sieraad is gemaakt door een edelsmid. De meeste sieraden kunnen we snel leveren. Sieraden waarin as wordt verwerkt hebben een langere levertijd. Wilt u een sieraad laten graveren? Dan is de levertijd ook langer. In beide gevallen krijgt u maatwerk geleverd dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet en zorgvuldig is afgewerkt. Advies of assieraad op maat? Kunt u het gewenste sieraad niet vinden? Dan kunt u bij ons een ontwerp of idee voor het sieraad aanleveren. We kunnen uw sieraad op maat laten maken. Wilt u advies of meer informatie over een artikel?
Vingerafdruk sieraden in goud of zilver een uniek sieraad om dicht bij u te dragen.
Een uniek sieraad met een vingerafdruk. Dit sieraad symboliseerd de verbondenheid met uw kind geliefde vader of moeder. Een persoonlijk aandenken een teken van liefde en trouw. Een speciaal iemand herinneren door ze dicht bij je te dragen. Een voet-of vingerafdruk maken waaruit het sieraad vervaardigt wordt bestel dan uw afdruk setje. Alle in de categorie├źn genoemde prijzen zijn exclusief collier.
ZILVEREN ASSIERAAD AS-BEDEL AS-HANGER AS-MEDAILLON EN GEDENKBEDELS.
De vulopening bevindt zich onder de kettinghouder. Wordt afgeleverd met een buideltje. Maten 195 x 85 mm. Zilveren Open Hart ashanger met rand met zirkonia's. Met een keurig buideltje. Er is ruimte voor een SYMBOLISCHE hoeveelheid as-resten. Maten 22 x 21 x 6 mm. Slanke Zilveren ashanger PINK RIBBON symbool zwarte zirkonia's. Er is ruimte voor een SYMBOLISCHE hoeveelheid as-resten. Maten 27 x 19 x 6 mm. zwarte steentjes 100 Euro. Slanke Zilveren ashanger PINK RIBBON symbool. Er is ruimte voor een SYMBOLISCHE hoeveelheid as-resten.
Herinneringsproducten DELA webshop urnen assieraden en vingerafdruksieraden.
Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kunt u direct online uw interesse aan ons doorgeven. Wij nemen telefonisch contact met u op om de details te bespreken. Is het product klaar dan kunt u het op locatie afhalen en ter plekke betalen. De levertijd is afhankelijk van de leverancier en van het gekozen product. Een vingerafdruksieraad laten maken duurt bijvoorbeeld langer dan het bestellen en leveren van een kant-en-klaar assieraad. Ook interessant kijkje bij de ambachtslieden. Chat met onze medewerkers. Contact met ons opnemen.

Contacteer ons